В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПОЛИТИКА-ПРАВИЛНИК ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА „БГ-Мерник “ ЕООД, ЕИК: 202169296

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "БГ Мерник” ЕООД (наричан по-долу http://trutac-gear.com/ . от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.trutac-gear.com. (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www. trutac-gear.com. (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласява, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия". 

"БГ Мерник ” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:  гр. Казанлък, ул. "Генерал Столетов" №39, ЕИК по БУЛСТАТ: 202169296; ДДС номер: BG202169296, и адрес за кореспонденция: гр. Казанлък, ул. "Генерал Столетов" №39

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от www. trutac-gear.com. като гост или като регистриран потребител.   За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат с и приемате настоящите условия. 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни които предоставяте на www.trutac-gear.com.  ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за който можете да отмените по всяко време). www. trutac-gear.com.   Ви гарантира че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от горе упоменатите. 

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от www. trutac-gear.com.    24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. В рамките на същия работен ден, в който е направена поръчката ще получите и телефонно обаждане от наш оператор за потвърждаване на Вашата заявка. Поръчки направени през официални празници, включително събота и неделя се обработват на първия работен ден - тогава ще получите и телефонно обаждане от оператор.  Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашия профил в www.trutac-gear.com.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. Всички артикули са с предварително начислено ДДС.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

 Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

1. Един или повече от поръчаните артикули не е на лице; при такива обстоятелства представител на 

www. trutac-gear.com. ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;

2. Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;

3. Неуспешно плащане, при избор на банков превод за извършване на транзакцията;

4. Погрешен телефон за връзка с клиента;

В случай на проблеми при доставката по причина на www.trutac-gear.com. , ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж (при получаване на стоката) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

2. Плащане по банков път – банков превод по сметка на БГ Мерник ЕООД. посечена в настоящия сайт; при получаване на стоката, не се заплаща на куриера

3. На лизинг с потребителски стоков кредит към TBI.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. 

При отказана поръчка, възстановяването на суми, наредени чрез  дебитна/кредитна карта се възстановяват по сметката, от която са наредени.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка. 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Бихме желали да се чувствате сигурни и комфортно, когато влизате в trutac-gear.com. Защитата на личната Ви сфера е с висок приоритет за нас, защото ние възприемаме защитата на личните данни като основен принцип за качественото предлагане на стоки, услуги и информация. Следните въпроси и отговори относно защита на личните данни целят да Ви информират по отношение на процеса на събирането, ползването и пренасочването на лични данни посредством нашия Сайт.

Информация относно Администратора на лични данни:

"БГ Мерник ” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:  гр. Казанлък, ул. "Генерал Столетов" №39, ЕИК по БУЛСТАТ: 202169296; ДДС номер: BG202169296, и адрес за кореспонденция: гр. Казанлък, ул. "Генерал Столетов" №39, тел. законтакти 0889501921

Информация относно компетентния надзорен орган:

Комисия за защита на личните данни, седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, телефон за контакт:02 915 3 518; имейл: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg, уеб сайт: www.cpdp.bg

Какво са лични данни?

Лични данни представлява всяка информация, чрез която физическо лице се идентифицира или може да бъде идентифицирано (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други).

Субект на данни е физическо лице, което е идентифицирано или което може да бъде идентифицирано въз основа на определена информация.

Как и защо използваме личните Ви данни?

Обработка на данни с цел изпълнение на договор
Ние обработваме Вашите лични данни за целите на коректното изпълнение и доставка на поръчаните от Вас продукти / услуги и по-конкретно:

 • управление и изпълнение на Вашите поръчки;

 • доставка на Вашите поръчки, както и събиране на дължимите суми за поръчаните продукти / услуги;

 • установяване и предотвратяване на незаконосъобразни действия или действия в противоречие с условията за ползване на услугите на trutac-gear.com;

 • извършване на обработка от обработващ данните при сключване на договор, възлагане, обработка, предаване, отчитане;

 • осъществяване на гаранционно и сервизно обслужване;

 • осигуряване на допълнително клиентско обслужване при необходимост.

Обработка на данни с цел изпълнение на нормативни задължения
Ние обработваме данните Ви, за да спазим задължения, които са предвидени в нормативен акт, така например:

 • изпълнение на задължения във връзка с продажбата от разстояние предвидени в Закона за защита на потребителите;

 • задължения, предвидени в Закона за счетоводството, Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и други свързани нормативни актове, във връзка с воденето на правилно и законосъобразно счетоводство;

 • удостоверяване на възраст при пазаруване онлайн.

Обработка на данни след Ваше съгласие
В някои случаи ние обработваме личните Ви данни, само след предварителното Ви писмено съгласие. Съгласието е отделно основание за обработване на личните Ви данни и целта на обработката е посочена в него.

Обработка на анонимизирани данни

 • оценка и измерване на ефективността от рекламите ни, с цел да Ви предложим рекламно съдържание, което да е адекватно на Вашите нужди;

 • проучване и анализиране на клиентско потребление на нашите продукти и услуги, на основа на анонимна, неперсонализирана информация, за да установим основните тенденции, да подобрим нашето разбираме за поведението на клиентите ни и да предложим нови продукти и услуги отговарящи на нуждите на нашите клиенти.

Обработка на данни за целите на нашия легитимен интерес
При обработването и съхранението на личните данни, ние може да обработваме и съхраняваме лични данни с цел защита на легитимни интереси на „БГ Мерник" ЕООД.

Какви лични данни обработваме?

Информация за вида и съдържанието на договорното отношение, както и всяка друга информация, свързана с договорното правоотношение, включително:

 • предоставените от Вас данни за идентификация - две имена и адрес на Интернет протокол;

 • предоставените от Вас данни за контакт - имейл, телефонен номер, адрес за доставка;

 • съобщения по електронна поща, чат, социални платформи и приложения за комуникация съдържащи информация относно заявките/покупките Ви както и други въпроси свързани с комплексното клиентско обслужване;

 • друга обратна връзка, която получаваме от вас;

 • други лични данни, предоставени от Вас или от трето лице при сключване на договора от разстояние.

trutac-gear.com не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

 • разкриват расов или етнически произход;

 • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;

 • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

Къде съхраняваме Вашите данни?

Данните, които събираме от Вас, се съхраняват в рамките на Република България.

Как защитаваме Вашите лични данни?

За осигуряване на адекватна защита на данните на компанията и нашите клиенти, ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни, както и най-добрите международни практики. 

Кога изтриваме Вашите лични данни?

Прекратяваме използването на Вашите лични данни, за целите, свързани с договорното правоотношение, след прекратяване на договора, но не ги изтриваме преди изтичане на нормативно определените задължения за съхранение и обработка на счетоводни данни в Закона за счетоводството и изтичане на определените в Закона за задълженията и договорите давностни срокове.
Вашите данни могат да бъдат и анонимизирани. Анонимизирането представлява алтернатива на изтриването на данните. При анонимизация, всички лични разпознаваеми елементи, позволяващи идентифицирането Ви, се заличават необратимо. За анонимизирани данни няма нормативно задължени за изтриване, тъй като не представляват лични данни.

Кога и защо споделяме лични данни с трети лица?

Ние предоставяме Ваши лични данни на трети лица (администратори на лични данни) само и единствено за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната стока, като основният ни приоритет е да Ви предложим качествено, бързо и комплексно обслужване. Няма да предоставим Ваши лични данни на трети лица, преди да сме се уверим, че са взети всички технически и организационни мерки за защита на тези данни.
Isd-bg.com гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за други цели, извън изрично упоменатите по-горе случаи и предвидените в закона такива.

Вашите права, във връзка с обработване на личните Ви данни

Право на информация
Вие имате право да поискате:

 • информация за това дали отнасящи се до вас данни се обработват, информация за целите на това обработване, за категориите данни и за получателите или категориите получатели, на които данните се разкриват;

 • съобщение в разбираема форма, съдържащо личните ви данни, които се обработват, както и всяка налична информация за техния източник;

 • информация за логиката на всяко автоматизирано обработване на лични данни, отнасящи се до вас, поне в случаите на автоматизирани решения.

Право на корекция
Вие имате право, по всяко време, да поискате:

 • да заличим, коригираме или блокираме Ваши лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на закона;

 • да уведомим третите лица, на които са били разкрити личните Ви данни, за всяко заличаване, коригиране или блокиране, с изключение на случаите, когато това е невъзможно или е свързано с прекомерни усилия.

Право на възражение
По всяко време имате право да:

 • възразите срещу обработването на личните Ви данни при наличие на законово основание за това; когато възражението е основателно, личните данни на съответното физическо лице не могат повече да бъдат обработвани;

 • възразите срещу обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг.

Право на ограничаване на обработването
Можете да поискате ограничаване на обработващите се персонализиращи данни ако:

 • оспорвате верността на данните, за периода, в който трябва да проверим верността им; или

 • обработването на данните е без правно основание, но вместо да ги изтрием, Вие искате тяхното ограничено обработване; или

 • повече нямаме нужда от тези данни (за определената цел), но Вие имате нужда от тях за установяването, упражняването или защитата на правни претенции; или

 • сте подали възражение за обработването на данните, в очакване на проверка дали основанията на администратора са законни.

Право на преносимост на данни
Можете да поискате от нас да предоставим личните данни, които сте поверили на нашата грижа в организиран, подреден, структуриран, общоприет електронен формат ако:

 • обработваме данните съгласно договора и базирано на декларацията за съгласие, която може да бъде оттеглена или на договорно задължение и

 • обработването се извършва автоматично

Право на жалба
В случай, че смятате, че нарушаваме приложимата нормативна уредба, Ви молим да се свържете с нас за изясняване на въпроса. Разбира се, имате право да подадете жалба пред Комисията за защита на личните данни.

Заявленията за достъп до информация или за корекция се подават лично или от изрично упълномощено от Вас лице, чрез нотариално заверено пълномощно, Заявление може да бъде отправено и по електронен път, по реда на Закона за електронния документ и електронния подпис.

Ние се произнасяме по Вашето искане в 10-дневен срок от неговото подаване. При обективно необходим по-голям срок – с оглед събиране на всички искани данни и това сериозно затруднява дейността ни, този срок може да бъде удължен до 30 дни. С решението си ние даваме или отказва достъп и/или исканата от заявителя информация, но винаги мотивираме отговора си.